Kies voor kwaliteit, kies voor PasQuality

Online Marketingbureau PasQuality is in 2015 opgericht om het MKB in met name de Zaanstreek te helpen meer te halen uit hun online marketing. Alles valt of staat met jouw website. Daarom verzorgt PasQuality alleen kwalitatief hoogwaardige websites die bedrijven aan meer klanten helpen. Met andere marketingtools zoals Google en Facebook Adverteren krijg jij meer koopgerichte websitebezoekers.

Aantoonbare kwaliteit

Veel mensen zeggen verstand van Google te hebben. Online Marketingbureau PasQuality toont dit aan door verschillende diploma's te hebben gehaald. Dit betekent dat jouw website en marketing altijd van hoge kwaliteit is.

Google Partner

Er zijn diverse diploma's die behaald kunnen worden via Google. Deze diploma's zijn alleen te behalen als je kennis van Google AdWords en ervaring met het programma hebt. Elk jaar moeten de diploma's opnieuw behaald worden. Zo blijft Marketingbureau PasQuality altijd up-to-date én blijft de kwaliteit voor de klant hoog. Sinds 2012 is PasQuality onafgebroken AdWords Qualified.

Google Analytics Qualified Individual

Het is leuk om te zien hoeveel bezoekers jouw website elke maand krijgt. PasQuality gaat verder dan die cijfers. Met het Google Analytics diploma tonen wij aan dat wij weten hoe Google Analytics op de juiste manier te implementeren, analyseren en te begrijpen. Met Google Analytics is het mogelijk om alle websitestatistieken bij te houden en op basis daarvan beslissingen te nemen om de website of webshop nog beter te laten renderen.

Bing Ads Accredited Professional

Zoekmachine adverteren is interessant voor eigenlijk ieder bedrijf. Maar zoekmachine adverteren is meer dan alleen adverteren in Google. Ook in andere zoekmachines zoals Bing en Yahoo is het mogelijk om te adverteren. Daarom zijn wij Bing Ads Accredited. Daarmee zijn we aantoonbaar in staat om op de juiste manier een advertentiecampagne in Bing te onderhouden.

Google Analytics 4: de toekomst van analytics

Google Analytics 4 de nieuwe versie van Google Analytics is vanaf nu beschikbaar. De nieuwe versie verschijnt in de v...

Lees meer

Je eigen webshop op social media

Facebook introduceert dit jaar verschillende gratis tools om kleine lokale bedrijven die in gevaar komen door de coronacri...

Lees meer
Archief
 • Google campagnes, gericht op conversie

  Google campagnes, gericht op conversie

  Google campagnes, gericht op conversie

  Lees meer
 • Gratis Online Marketing Check

  Gratis Online Marketing Check

  Hoe goed scoort jouw website en Online Marketingstrategie?

  Aanvragen
 • Ronnie Degen, eigenaar Hotel de Achterhoek Ronnie Degen, eigenaar Hotel de Achterhoek

  "Dankzij PasQuality in aanraking gekomen met Google Adwords. En het werpt duidelijk de nodige vruchten af!"

 • Jordy Jas, eigenaar Balloonzone.nl Jordy Jas, eigenaar Balloonzone.nl

  "Dankzij de Adwords-campagne van PasQuality kregen we in de 1e maand al 5x meer omzet binnen!"

 • Wim Hendriksen, eigenaar Van Rooij Gorinchem Wim Hendriksen, eigenaar Van Rooij Gorinchem

  "In de 1e maand kregen we al 7 offerte aanvragen binnen, zonder enige promotie!"

 • Sjoerd Wijtzes, Sales consultant DTG Sjoerd Wijtzes, Sales consultant DTG

  "Ik heb Pascal mogen ervaren kortom als: een vakkundige, hard werkende collega met sterk analytisch vermogen!"